Hulp aan Oekraïne

3 maart 2022

Gezien de dramatische situatie in Oekraïne hebben we besloten om met de non-profit stichting KÖMMERLING Better World Stiftung een inzamelingsactie te starten en als bedrijf tegelijkertijd essentiële goederen te vervoeren naar het oorlogsgebied. 

We willen de mensen in Oekraïne helpen, wat we als een oprechte taak en verplichting zien gezien het feit dat we een fabriek in het land hebben. Daardoor hebben we ook de logistieke voorwaarden voor directe toegang tot het land en de getroffen bevolking.

profine draagt per direct 150.000 euro bij voor de tijdige en gerichte aankoop van goederen waarvan onze contacten hebben gezegd dat ze het meest urgent zijn - zoals medicijnen, voedsel, hygiëneproducten, en kleding.

Graag willen we al onze partners, klanten en leveranciers, de kans bieden om ook een donatie te doen. Contacten in Berlijn kunnen fysieke producten afleveren. Een financiële bijdrage kan via onderstaande gegevens. De stichting zorgt ervoor dat de meest dringende behoeften gedekt worden. Deelname is uiteraard geheel vrijblijvend.

Bankgegevens:

KÖMMERLING Better World Stiftung GmbH
Sparkasse Zuidwestpfalz
IBAN: DE91 5425 0010 0000 0969 58
BIC: MALADE51SWP

Het is mogelijk om een bewijs van de donatie te ontvangen. 

Op de website https://www.koemmerling-better-world.com/ doen we verslag van de inzamelingsactie.