Over ons

Kom alles te weten over het merk Kömmerling en de serie K-VISION.

Kömmerling heeft al 125 jaar ervaring en wordt beschouwd als een premium kozijnen merk. De naam staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Kömmerling is wereldwijd - in meer dan 60 landen - vertegenwoordigd met zijn productie- en verkooplocaties. Kömmerling is onderdeel van de Duitse profine Group en sinds 1969 actief in Nederland.  Speciaal voor de Nederlandse markt is de K-VISION serie ontwikkeld. K-VISION kozijnen zijn verkrijgbaar via officiële partners. Deze professionele kozijnfabrikanten verwerken de kozijnprofielen tot volwaardige kozijnen en verzorgen ook de montage.

K-VISION
Speciaal voor de Nederlandse markt is in 2006 de K-VISION serie ontwikkeld. K-VISION is het allerslankste verdiepte kunststof kozijnprofiel op de markt. Met een aanzichtbreedte van slechts 63mm onderscheiden K-VISION Trend, Cube en City kozijnen zich van de rest. De strakke en slanke kozijnprofielen brengen een drietal prominente voordelen met zich mee.

- Meer glasoppervlak, dus meer lichtinval.
- Lagere Uw waarde door een betere kozijn-glas-verhouding.
- Architectonisch verantwoord vanwege het slanke aanzicht.

Innovatie
Kömmerling onderscheidt zich met K-VISION kozijnen door te blijven innoveren. Zo kunnen wij samen met onze verwerkers kwalitatieve producten bieden die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. En daarnaast ook innovaties introduceren zoals het circulaire K-VISION ReFrame van 100% gerecycled materiaal.

Duurzaam en circulair
Kömmerling is wereldwijd actief en levert een bijdrage aan internationale materiaalstromen. Vandaag voor morgen - dat is waar ons merk Kömmerling voor staat. Verantwoordelijk leven betekent de toekomst beschermen. Ons doel is de duurzame kringloop voor hoogwaardige kunststof producten. We ontwikkelen vandaag de juiste oplossingen voor de wereld en de generaties van morgen. En streven een zo efficiënt en effectief mogelijk materiaalgebruik en materiaalbeheer na. Kömmerling faciliteert daarom onder andere hergebruik van producten en onderdelen. Restmateriaal wordt gedeeld binnen onze klantenkring.

Kiwa Covenant Circulair Ondernemen
Kiwa heeft alle processen beoordeeld en vastgesteld dat Kömmerling met het kunststof K-VISION profielsysteem een circulaire werkwijze hanteert. Een geweldige bewijsvoering voor het bedrijfsdoel om een bijdrage te leveren aan een betere wereld.