Today for tomorrow

Ons bedrijf is al vele jaren een pionier op het gebied van verschillende duurzaamheidskwesties zoals recycling, "zero pellet loss" voor schone zeeën of het gebruik van energiebesparende systemen en regeneratieve energie voor de productie. Bovendien leveren onze moderne, sterk geïsoleerde kozijnsystemen een belangrijke bijdrage aan het bereiken van klimaatbeschermings doelstellingen en het verminderen van de CO2-uitstoot.

Duurzaamheid, innovatie en kwaliteit staan centraal bij Kömmerling, het bedrijf achter het merk K-VISION.

Kömmerling levert wereldwijd een substantiële bijdrage aan internationale materiaalstromen. Ons doel is volledig hergebruik van producten.

Kiezen voor K-VISION kunststof kozijnen, is kiezen voor een duurzaam en milieuvriendelijk product. 

We lopen voorop in de strijd tegen plastic vervuiling in de oceanen en zetten ons in voor het project ” Zero pellet loss'' (Nul verlies van korrels).

Ondanks vele klimaattoppen worden afgesproken doelen niet gehaald. Wil je het langer aan de politiek overlaten of wil je zelf in actie komen?

In een wereld die voor grote uitdagingen staat, nemen we met de KÖMMERLING Better World Stichting onze verantwoordelijkheid en dragen we bij aan het vinden van oplossingen. 

Levenscyclusanalyse

Om de milieu-impact van een product echt goed te kunnen beoordelen is een levenscyclusanalyse (LCA) nodig.

Eén landelijke database om de beste keuze in duurzame bouwproducten te maken.