Ondersteuning Architecten

Ons team Technische Innovatie ondersteunt ontwerpers en architecten. Wij komen bijvoorbeeld graag langs voor een Project Check en het langs brengen van profielmonsters en kleurstalen.

De focus van profine Nederland ligt op het signaleren en implementeren van (online) veranderingen en (online) trends in de maatschappij in het algemeen en in de bouw. In het bijzonder voor onze productontwikkeling, communicatie en onze service. Wij zijn dan ook trots op ons Team Technische Innovatie die ontwerpers en architecten graag ondersteunt. Het team bestaat uit Jelmer Bijlsma, Manager Innovatie en Duurzaamheid, Remco van Overdijk Technisch Accountmanager en Henk Sprick, Directeur. 

Project Check
Ontwerpers en architecten zijn wij graag van dienst met een Project Check. Samen bekijken we de mogelijkheden en bieden we indien gewenst extra ondersteuning op het gebied van technische tekeningen. Daarnaast brengen we graag profielmonsters en kleurstalen langs. Interesse? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: Tools »