Today for tomorrow

Ons bedrijf is al vele jaren een pionier op het gebied van verschillende duurzaamheidskwesties zoals recycling, "zero pellet loss" voor schone zeeën of het gebruik van energiebesparende systemen en regeneratieve energie voor de productie. Bovendien leveren onze moderne, sterk geïsoleerde kozijnsystemen een belangrijke bijdrage aan het bereiken van klimaatbeschermings doelstellingen en het verminderen van de CO2-uitstoot.

Lange levensduur producten

Kiezen voor K-VISION kunststof kozijnen, is kiezen voor een duurzaam en milieuvriendelijk product. 

K-VISION kozijnen hebben een lange levensduur, bevatten gerecycled materiaal en zijn zelf volledig recyclebaar. Het kunststof materiaal waaruit K-VISION kunststof kozijnen bestaan, is tot wel tien keer herbruikbaar voor nieuwe kozijnen. Dat is minder belastend voor het milieu. Daarnaast dragen K-VISION kozijnen op de volgende manieren bij aan het hergebruik van kunststof materiaal:

  1. Het kunststof productieafval dat vrijkomt bij het produceren van K-VISION kozijnen wordt meteen verwerkt tot grondstof voor nieuwe kunststof kozijnen.
  2. In ieder K-VISION kunststof kozijn wordt standaard gerecycled materiaal toegepast.
  3. Wanneer u de oude kunststof kozijnen laat vervangen door K-VISION kozijnen, worden de oude kozijnen meegenomen. De materialen (glas, staal, kunststof) worden gesorteerd en het kunststof wordt vervolgens hergebruikt in de productie van nieuwe kozijnen.
  4. Aan het einde van de gebruikstermijn van K-VISION kozijnen kan het kunststof ook weer volledig worden gerecycled.

Goed voor het milieu en de portemonnee!

K-VISION kunststof kozijnen zijn gemaakt van hoog isolerende kozijnprofielen. De combinatie met drievoudig glas zorgt ervoor dat de warmte van de woning binnen blijft. Er wordt minder energie verbruikt om de woning te verwarmen. Dat zorgt enerzijds voor minder Co2-uitstoot zorgt én anderzijds voor lagere energiekosten.