Werken bij Kömmerling Nederland

 

Kömmerling is wereldwijd hèt merk als het gaat om kunststof kozijnen en deuren. Het merk is onderdeel van de internationale profine Group gevestigd in Duitsland. Vanuit de centraal gelegen vestiging in Waardenburg (aan de A-2, nabij verkeersplein Deil) wordt met een kleine flexibele organisatie gewerkt aan het behoud van de marktleidende positie op de Nederlandse markt. Onder andere door de samenwerking met een select aantal partner kozijnfabrikanten maar ook door de ontwikkeling van diverse duurzame innovaties. Om onze groei bij te houden zijn we altijd blij met nieuwe mensen die ons scherp houden en helpen bij verdere groei. Heb je interesse in een baan bij Kömmerling neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Over Kömmerling

Kömmerling is wereldwijd hèt merk als het gaat om kunststof kozijnen en deuren. Het merk is onderdeel van de internationale profine Group gevestigd in Duitsland. Met vestigingen in de belangrijkste landen is Kömmerling op alle continenten actief. 3500 medewerkers realiseren wereldwijd een omzet van ca 1 miljard euro. Kömmerling is in Nederland bekend met de serie K-VISION. Al jaren lang is K-VISION als serie de keuze van de professional. Mede door de kwaliteit maar de laatste jaren ook zeker door innovaties zoals ReFrame, ‘s- werelds eerste circulaire kunststof kozijn van 100% gerecycled materiaal. Samen met haar afnemers (kozijnfabrikanten) heeft Kömmerling in Nederland een marktleidende positie.

Wij bieden:

  • Een informele, jonge en dynamische werkomgeving; met ruimte om (deels) remote te werken
  • Veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng
  • Een aantrekkelijk salaris, inclusief een pensioenregeling
  • Een vitaliteitsprogramma (o.a. boksen, circuittraining, stoelmassages)

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neem bij vragen contact op met Gera via 06-53229362 of stuur mail.

 

 

Werken bij Kömmerling Nederland betekent werken in een dynamische omgeving met een divers team van professionals waarbij persoonlijke groei, innovatie, klantgedrevenheid en humor voorop staan. De informele en transparante sfeer maakt dat iedereen dichtbij is en dat je snel en makkelijk kan schakelen.