Today for tomorrow

Verantwoordelijk leven betekent de toekomst beschermen. Ons doel is de duurzame kringloop voor hoogwaardige kunststof producten.
We ontwikkelen vandaag de juiste oplossingen voor de wereld en de generaties van morgen. 

 

Meer over onze visie

 

K-VISION is circulair

Een keuze voor de serie K-VISION van Kömmerling is een circulaire keuze. Bevestigd door Kiwa in het Covenant Circulair Ondernemen. Ook hebben we sinds 2020 K-VISION ReFrame: circulaire kunststof kozijnen uit 100% gerecycled materiaal.  
 

Meer over circulaire producten

Voor elk project

Zeer grote glaspartijen, extreem slanke profielen en vlakke dorpels. Maar ook: hoge isolatiewaarden en een uniek kleurgebruik. Met de K-VISION series Classic, Trend, Cube en Cube-City, die via onze partner kozijn-fabrikanten beschikbaar zijn, bieden wij voor iedere bouwstijl een passende hoogwaardige kozijnoplossing.

Meer mogelijkheden

Over Kömmerling en K-VISION

Over Kömmerling en K-VISION

Het sterke merk Kömmerling staat voor jarenlange ervaring, innovatie, kwaliteit en dynamiek. Ons doel is een bijdrage te leveren aan de beste kozijnen in de wereld. Kömmerling onderscheidt zich met de serie K-VISION door te blijven innoveren. Wij ontwikkelen vandaag de juiste oplossingen voor de wereld en de generaties van morgen. Zo kunnen wij samen met onze verwerkers kwalitatieve producten bieden die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. En daarnaast ook innovaties introduceren zoals K-VISION ReFrame, het eerste 100% circulaire kozijn van Nederland met het revolutionaire kleursysteem proCoverTec. ​

Henk Sprick, directeur

Meer over Kömmerling

Kiwa Covenant Circulair Ondernemen

profine heeft als allereerste systeemleverancier het Kiwa Covenant Circulair Ondernemen in ontvangst mogen nemen. Kiwa heeft alle processen beoordeeld en vastgesteld dat profine met het kunststof K-VISION profielsysteem een circulaire werkwijze hanteert.

Uiterlijk

Voor elke bouwstijl en smaak is er een K-VISION kozijn. Slanke profielen in elke denkbare kleur inclusief een matte uitstraling.

De kwaliteit

Het merk K-VISION is onderdeel van profine Group GmbH, wereldwijd actief en marktleider op het gebied van kunststof kozijn profielen. De producten worden in Duitsland geproduceerd en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onderhoudsarm

Alle K-VISION kozijnen zijn onderhoudsarm. Kozijnen met de speciale proCoverTec laag zelfs vuilafstotend en warmtereducerend.

Isolatie

De lucht-, geluid- en waterdichtheid van onze kozijnen is in de standaard uitvoering al bijzonder goed. Het best haalbare is mogelijk met de WindStopper.

Innovatie

We werken continu aan verbetering. Daardoor kunnen we innovaties introduceren zoals het 100% circulaire kozijn, de WindStopper en het mooiste kozijn van Nederland met het revolutionaire kleursysteem proCoverTec.

Veiligheid

K-VISION kozijnen zijn uitgerust met het SKG keurmerk en voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Alle K-VISION kozijnen (tot wel 3 meter breed en hoog) kunnen 30 minuten brandwerend uitgevoerd worden.

Duurzaamheid

K-VISION kozijnen hebben een lange levensduur, bevatten gerecycled materiaal en zijn zelf volledig recyclebaar. Het kunststof materiaal is tot wel tien keer herbruikbaar voor nieuwe kozijnen.

Service

Kwaliteit en service staan voorop. Ons team helpt graag met (technisch) advies en komt graag langs voor een project check.

Verkrijgbaar in 26 kleuren

proCoverTec is verkrijgbaar in 26 kleuren. Het kozijn kan aan alle kanten de kleur krijgen die gewenst is: buiten en binnen, inclusief de sponning.

Vragen of een afspraak maken?

Ons team helpt u graagt

Neem contact met ons op